Senarai produk Herbalife Untuk Turun Berat Badan

Ada yang masih keliru kan di luar sana, sama ada nak ambil produk herbalife yang mana satu dahulu dan mungkin mengikut budget anda. Kat sini saya senaraikan keperluan produk herbalife untuk turunkan berat badan. Dan jika anda mahu secara details boleh hubungi saya terus untuk mendapatkan coaching.

Formula 1, shake herbalife




Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit

Shake herbalife adalah makanan gantian dan sebab itu anda akan rasa kenyang lebih lama. Ada 5 perisa iaitu capucino,coklat,strawberry,vanilla dan tropical fruit. 

Tea Mix Herbalife


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit


kepada orang yang tiada masa untuk bersenam mahupun keluar buat aktiviti berpeluh makanya saya cadangkan ambil tea mix ni sebagai minuman harian anda. dan lagi baik menggantikan nya dengan coffee dan cafe.

F3(Protin Herbalife)

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit


kebanyakan di antara kita turun berat tapi nampak tak kemas badan tu kan, so apa kata anda ambil herbalife protin ini sebagai makanan untuk membina otot dan badan anda nampak lebih firm.

Herbal Aloe Concentrate


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit


TC Formula


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit

Produk Tambahan Herbalife



Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit



Sekiranya anda ingin mengetahui  pakej herbalife yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi saya, coach Lisa dan dapatkan tips-tips penurunan berat badan secara sihat dan semulajadi.

Ahli Bebas Herbalife Malaysia
Coach Lisa
0193749822






No comments:

Post a Comment