Showing posts with label testimoni herbalife. Show all posts
Showing posts with label testimoni herbalife. Show all posts
00:18

Testimoni Herbalife: Coach Herbalife Malaysia

by , in
Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar iman kita hari ni? Sihat? Atau sedikit demam?

Sentiasalah perbaharui iman kita dengan ucapan 'Lailahaillah Muhammad Rasulullah'

Alhamdulillah...Hari ni Lisa nak share dengan korang Tentang testimoni herbalife oleh pelanggan/client Lisa yang berpuas hati dan sangat gembira bila memulai program herbalife ni.

Kebanyakan client Lisa masuk untuk program turun berat badan dengan herbalife serta ada juga yang masuk untuk program naik berat badan serta menambahkan tenaga.





Berkenalan dengan wan hanya melalui internet sahaja dan kami ada juga jumpa sekali sekala just untuk update progress. Wan sangat happy apabila ramai teman-temannya menegur dengan perubahan yang dialaminya.


Kak Dalila ni sangat komited dengan program turun berat dengan herbalife dan dia juga ada menyertai pertandingan turun berat badan 30 Hari.


Akak ni memang sangat happy dengan keputusan yang diperoleh. 


Ni antara kawan baik Lisa yang berpuas hati dengan perubahan yang dialaminya. Disebabkan dia merupakan cikgu sekolah makanya, penampilan sangat penting baginya.


Kak Nora walaupun sudah mendapat result tapi dia masih mengamalkan shake herbalife sebagai sarapan Pagi kerana kak Nora faham bahawa jika dia stop makan herbalife shake, maka tiada sarapan pagi yang lebih berkhasiat berbanding shake herbalife.


Adik jeze baru berusia 15 tahun tapi alhamdulillah sebab dibukakan pintu hatinya untuk kesedaran betapa pentingnya kesihatan.

Banyak lagi testimoni herbalife yang diberikan oleh client Lisa dan Lisa akan up date dari semasa ke semasa.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda.

*Dicslaimer: Setiap keputusan hasil adalah berbeza-beza bagi setiap individu

Jika anda ingin Lisa bantu untuk:


TURUN BERAT BADAN 5-30KG

NAIK BERAT BADAN 5-15KG
SARAPAN IDEAL DAN BERNUTRISI
MENINGKATKAN STAMINA SUKAN
MENCANTIKKAN KULIT
MENINGKATKAN TENAGA 

HUBUNGI LISA SEKARANG!!!

Apa yang anda dapat apabila memulakan program ini?


*Pelan pemakanan 
*Senaman dan home workout guideline
*Personal coach
*Tips-tips kesihatan dan fitness
*Tips mempercepatkan lagi untuk reach your health and fitness goal.
*Analisa lemak dan umur dalaman

Also looking for junior coach and earn extra income


0193749822

15:34

Testimoni Herbalife Turun Berat Badan

by , in
Bulan Februari 2016, sudah masuk season 7 untuk pertandingan turun berat badan secara online. Berikut merupakan peserta yang berjaya turunkan berat badan secara sihat dan cergas.




















Banyak perubahan hidup sudah berubah, apabila mereka mengamalkan gaya hidup sihat. Mereka hany menggantikan sarapan pagi dan makan malam dengan shake herbalife serta beberapa tambahan produk herbalife.

Jika anda berminat untuk menyertai pertandingan turun berat badan secara online, boleh hubungi  Lisa 019-3749822 untuk mendapatkan coaching secara percuma.



13:36

Testimoni Turun Berat Badan

by , in
Kejayaan tidak datang secara bergolek. Tapi kita yang kena bergolek untuk datang ke arah kejayaan. Maksudnya dengan adanya usaha secara konsisten dan mengikut guidance yang coach bagi maka inilah hasil mereka perolehi.


























Adakah korang nak jadi seperti mereka?
Adakah korang dah cuba pelbagai cara tapi masih tidak berjaya untuk turunkan berat badan?
Adakah korang sayang nak tinggalkan makanan kegemaran tapi masih nak turun berat?
Jika korang yang mempunyai ciri-ciri seperti di atas, korang lah orang yang Lisa cari selama ini.
Hubungi Lisa segera untuk mendapatkan Coaching secara percuma untuk turun kan berat badan. 
Change your body, change your mindset, You will be a NEW YOU!!!