Showing posts with label tasik shah alam. Show all posts
Showing posts with label tasik shah alam. Show all posts
13:34

Briskwalk with Fareeq

by , in
Assalamualaikum w.b.t

My first experience brisk walk with fareeq is really amazing.  Mana taknya sebelum ni aku bawa diri je but now i need to cuddle fareeq seberat  5.6kg. Mula-mula macam give up je but, determination yang sangat kuat. i continue my journey. sweating like crazy. Tapi bersyukur sangat2 sebab i have a best nutrition in the world which is Herbalife shake. So stamina memang meningkat dan before and after briskwalk,aku sempat minum tea mix herbalife yang boleh boost my energy.

Ramai juga tegur tadi, pakcik2 dan makcik2 yang dah pencen cakap semangat betul aku briskwalk dengan baby. Fareeq pula kebetulan memang tidur je sepanjang aku jalan kat tasik. So lagi memudahkan aku. Thank you fareeq coz help mama a lot to become more healthier.



to boost my energy, yup tak lain dan tak bukan tea mix





fareeq boleh pulakkan tidur even mama dia semangat nak tunjukkan keindahan alam ni




pemandangan masjid shah alam from tasik





Yup absolutely right!!!!



Ahli Bebas Herbalife & Jurulatih Kesihatan Anda
Lisa 019-3749822
Amer 013-9152257