Showing posts with label herbalove. Show all posts
Showing posts with label herbalove. Show all posts
16:33

HerbaLife to HerbaLove

by , in
Assalamualaikum w.b.t

Good morning everyone...and always good morning

Sebabnya mood kita sentiasa happy dan ceria serta bertenaga.

Alhamdulillah, hampir 3 minggu Lisa dah melangsungkan perkahwinan dgn seorang hamba Allah di mana insyaAllah lisa dicipta dari tulang rusuknya.

Tak sangka bertemu jodoh dalam herbalife. Hanya kerana dgn sebuah pertemuan,now alhamdulillah kami dh pn berkahwin. Event herbalife yg banyak pertemukan kami, walau pn sebelum ni kami scholarship yg sama waktu 5 tahun yg lepas.

Disebabkan lisa dan amer sahaja orang melayu layak terima biasiswa company, then kenal macsm tu je. Tak sangka pulak lepas tu boleh jumpa balik di event herbalife. So jadilah HERBALOVE.



Alhamdulillah,mak nampak ceria dan sihat waktu wedding lisa, sminggu sebelum mak terlantar di hospital, mak sentiasa amik shake dan beberapa lg product herbalife.


Ni la Amer farhan sebelum dan selepas. Lisa pernah jumpa dia waktu gemuk dulu dan waktu kurus. Sangat berbeza. Tak dapat nak bayangkan kalau ameer masih berisi dan ntah2 dia jadi 80kg dh.hihihi


Ni lah Lisa sebelum dan selepas amalkan herbalife. Hanya tukar sarapan pagi dan malam maka jadilah transformasi yg luar biasa.



Saat2 penting dalam hidup lisa. The best chapter in my life


Fotographer dari cerita lensa, agak puas hati dgn touch up n pic yg diberikan.


Pukul 7.30 pg,lisa dah ambil shake supaya perut rasa kenyang dan give full nutrition.

Subhanallah kehidupan lisa totally berubah. I choose herbalife as my career. Alhamdulillah,husband restu lisa buat herbalife sebabnya jika lisa jadi akauntan seperti sebelum ni, mesti jadi seperti orang lain, balik lewat dan terlalu busy dgn urusan kerja. Now, bila suami balik lisa dah boleh sediakan makanan dan make sure diri ni dah ada di rumah sebelum dia pulang.

Kiranya, lisa ni dikatakan sebagai housewife yg brkerjaya...hehehe....sangat enjoy dengan kehidupan sekarang. Sesiapa yg anda kenal yang inginkan kehidupan seperti Lisa, health and beauty coach boleh whassap or call 0193749822.