Mengapa 3 Barangan Jenama ini yang Menjadi Kesukaan?

Selalunya, kita sering mendengar tentang perkataan Marathon iaitu larian dalam tempoh masa yang lama dan pada jarak tertentu, tetapi kali ini Lazada perkenalkan perkataan Shopathon Sale iaitu seperti ala-ala Marathon cuma bezanya, kita boleh shopping sakan pada 27 September 2018. Pelbagai barangan menarik yang disediakan dengan tawaran harga yang sangat berpatutan.Eh, bila bercakap tentang Shopathon Sale di Lazada, Lisa suka kongsikan dengan anda tentang 3 barangan jenama yang Lisa sering beli di Lazada. Barangan yang Lisa selalu beli di Lazada ini selalunya adalah barang keperluan diri Lisa, suami dan anak. Almaklumlah, bila menjadi ibu kita perlu bijak berbelanja maka bila Lazada buat sale, cepat-cepat Lisa akan tengok mana barang yang sudah berkurang dan perlu restock.

Di bawah adalah antara barangan jenama keperluan yang Lisa selalu beli di Lazada:

Pampers Drypers dari Drypers Store. 

Lisa beli pampers Fareeq dari kecil memang menggunakan Lazada di Drypers Store sebabnya, Lisa dapat harga yang sangat berpatutan berbanding dengan harga di pasaraya. Lisa boleh jimat banyak tambahan pula jika kita beli sekali banyak. Sebabnya ini merupakan keperluan Fareeq semasa baby. Dan jenama Drypers menjadi pilihan hati Lisa kerana Lisa dah cuba pelbagai jenama pampers di pasaran tetapi hanya Drypers sahaja yang sesuai dengan kulit Fareeq.Barangan Kosmetik jenama Maybelline dari Maybelline Store.


Sebenarnya Lisa dah pakai barangan jenama kosmestik dari Maybelline sejak 5 tahun lalu dan Lisa suka beli barangan jenama ini di Lazada. Kalau orang tanya kenapa suka Maybelline, sebabnya mudah sahaja barangan jenama Maybelline sesuai dengan kulit Lisa dan harganya juga berpatutan berbanding barangan kosmetik di luar sana.Ini adalah produk kegemaran Lisa yang terbaru. Ia seperti pemadam. Boleh memadam dark circle di bawah mata serta kesan jerawat di muka.

Barangan Hair Care dari Watsons Store.

Antara barangan hair care yang Lisa suka beli di Lazada Watsons Store adalah Good Virtues Co sebabnya ia bebas dari Paraben dan ramai kawan Lisa sarankan pakai produk tersebut untuk mengurangkan keguguran rambut serta masalah rambut kering. Bila Lisa cuba, memang sangat berpuas hati bila menggunakannya. Tambahan pula packaging nya yang menarik membuatkan Lisa terus jatuh hati untuk mengamalkan rutin penjagaan rambut dengan menggunakan produk Good Virtues Co dari Watsons. 
Disebabkan esok ada Shopathon Sale di Lazada, jom sama-sama kita shopping sakan di website/applikasi Lazada untuk merebut tawaran harga yang menarik.1 comment:

  1. salam singgah. saya suka shopping di lazada. item wajib dibeli di lazada setiap bulan semestinya lampin pakai buang dan susu tepung full cream ^_^

    ReplyDelete