What is your morning beauty habits?:Coach Herbalife Malaysia

What is your morning beauty habits?

Ada tak dikalangan korang yang mengamalkan perkara di atas.



Dulu mak-mak dan nenek moyang kita banyak amalkan amalan kecantikan setiap pagi.

Ada yang amalkan minum air kosong setiap pagi, ada yang kata bila nak mandi pagi kena basuh dari kaki baru naik ke atas, supaya aura dan kecantikan tu di seluruh badan, ada juga yang mengamalkan minuman herba dan tak kurang juga memakai putih telur di muka setiap pagi selepas bangun tidur.

Sebenarnya macam-macam amalan yang boleh kita amalkan untuk menjadi cantik.

Di sini Lisa nak share a few tips tentang morning beauty habits.

Kecantikan luaran ditentukan oleh kecantikan dalaman

Maksudnya, apa yang kita bagi makan pada badan kita, itu yang akan digambarkan di luaran kita. Mengapa hari ni kulit kita berminyak,berjerawat dan nampak kusam. Banyak faktornya tapi yang utama adalah pemakanan. Start your day with healthy breakfast not oily breakfast.

Every morning, dah menjadi habit Lisa untuk ambil shake herbalife.
klik di sini untuk mengetahui sebabnya )

Automatik mood jadi positif bila kita beri makanan yang berkhasiat pada badan.


Start your day with a cup of tea

Nak cantik, badan kita perlukan antioxidant. Lisa memang setiap pagi ambil tea herbalife kerana dalamnya mengandungi antioxidant. it is because to  help fend of free radical damage. Antioxidant membantu untuk healthy aging.



Skin care products.

Skin care product pun perlu antioxidant-rich supaya dapat menjaga kulit kita daripada radikal bebas. Kerana radikal bebas ni berada dimana-mana sahaja tambahan pula sekarang musim panas and pollution makin tinggi.

Lisa menggunakan  Herbalife skin products untuk kulit muka. 

Pastikan badan kita hydrated

Every morning, at least minum lebih 300ml air kosong, supaya badan kita tidak dehydrated. Nak nampak kulit sentisa moist and fresh, air kosong memang perlu banyak minum. Lisa cakap ni pun berdasarkan pengalaman. Sebab dulu kulit sangat kering, alhamdulillah sekarang ni bila jaga minum air kulit sentiasa nampak fresh n moist.




Exercise

Jika anda yang jenis pergi kerja awal, make sure exercise 3 kali seminggu walaupun just take 10 minutes a day. Be consistent. Anda akan nampak perubahannya.



Anda mahu:

TURUN BERAT BADAN 5-30KG
NAIK BERAT BADAN 5-15KG
SARAPAN IDEAL DAN BERNUTRISI
MENINGKATKAN STAMINA SUKAN
MENCANTIKKAN KULIT
MENINGKATKAN TENAGA

HUBUNGI LISA SEKARANG!!!


Apa yang anda dapat apabila memulakan program ini?


*Pelan pemakanan 
*Senaman dan home workout guideline
*Personal coach
*Tips-tips kesihatan dan fitness
*Tips mempercepatkan lagi untuk reach your health and fitness goal.
*Analisa lemak dan umur dalaman

Also looking for junior coach and earn extra income

0193749822

No comments:

Post a Comment