Satay Willy Shah Alam, Seksyen 7

Lisa selalu je update dalam blog tentang kesihatan dan cara nak kurus. Ha kali ni saje je nak bagi lemak korang rasa happy bila dengar berita baik ni kan. Bukan apa, cuma sekali sekala makan makanan yang sedap untuk tekak dan perut apa salahnya.

Frankly speaking, Lisa dan husband makan satay willy ni dalam 4 bulan sekali ataupun setahun dua kali sahaja. Biasalah, tekak orang melayu memang satay ni tak boleh tinggal even kita tengah program diet. Yang penting korang kena tahu berapa kalori yang perlu dimakan setiap hari supaya korang dah boleh anggarkan berapa cucuk satay willy yang perlu di ngapppppp....

Selalunya, Lisa dan husband akan pergi ke kajang untuk dapatkan willy satay ni, tapi pernah sekali tu kami ternampak ada signboard kedai yang tulis 

"WILLY SATAY"

Wah kemain seronok kami, sebab satay willy ni merupakan one of our favorite food dan ia terletak tidak jauh dari rumah. Kalau tak sebelum ni, memang kena gagah juga pergi ke kajang.



WILLY SATAY


Sementara tunggu satay nak siap, kita makan dulu otak-otak. Not bad, sedap juga.



Sebagai peringatan kat diri sendiri dan semua, nampak tak hangus hitam tu, ada sumber mengatakan ia boleh mengaktifkan sel kanser kita maka kurang-kurangkanlah makan yang hitam tu ye,




Menu lain pun ada juga disediakan di sini.


Setelah 20 minit menunggu, akhirnya siap pun satay willy kami. Jom makan




Rasanya memang sedap sebab satay ni diperap cukup rempahnya. Ayam dan dagingnya lembut dan isinya terasa sangat moist.

Bila masuk dalam mulut, terasa kelembutannya dan perapan rempah yang amat mengiurkan.

ok ter'over plak.

Restoran Willy Satay Shah Alam
No 23 Jalan Kristal L7/L, Seksyen 7
Shah Alam, Selangor


Tips Sihat:

Ha selepas korang menikmati kesedapan satay willy ni, jangan lupa pula ambil Tea Mix Herbalife yang berfungsi sebagai

Meningkatkan tenaga(almaklum lepas makan satay sure korang ngantuk nak tidurkan,maka lemak pun terbinalah)
Anti-oksida
Bakar lemak
Detox


Sekian sahaja sharing Lisa kali ni. 

Semoga Berjaya makan Satay Willy

Jika anda ingin Lisa bantu untuk:


TURUN BERAT BADAN 5-30KG

NAIK BERAT BADAN 5-15KG
SARAPAN IDEAL DAN BERNUTRISI
MENINGKATKAN STAMINA SUKAN
MENCANTIKKAN KULIT
MENINGKATKAN TENAGA 

HUBUNGI LISA SEKARANG!!!

Apa yang anda dapat apabila memulakan program ini?


*Pelan pemakanan 
*Senaman dan home workout guideline
*Personal coach
*Tips-tips kesihatan dan fitness
*Tips mempercepatkan lagi untuk reach your health and fitness goal.
*Analisa lemak dan umur dalaman

Also looking for junior coach and earn extra income


0193749822

No comments:

Post a Comment