Last Day in Perth

Wah tak sangka dah last day in Perth.

Tapi kami sangat enjoy every single moment.

Pagi-pagi buta dah bertolak ke Raeburn Orchard.

Recommended.

Fresh air

Fresh fruit

So yummy.....buah pisang kaki

Yeay dapat plum free terus dari pokok

Sebelum Raeburn Orchard ni dibuka pukul 9 pagi, kami dah sampai awal dah.

Beli je kat sini. Harga sangat berpatutan

View Raeburn Orchard







Lepas dah makan buah puas-puas, now heading ke Harbour Town untuk shopping.

Di sini, semuanya branded tapi harga jauh lebih murah dari di Malaysia sebab tiada tax.

Sempat husband aku borong baju.


Hari ni sekejap je kami keluar berjalan sebab dah kena check out time petang.

Alhamdulillah, selesai sudah misi backpacking kami di Perth, Australia.

Subhanallah percutian yang sangat tak boleh dilupakan.

And ini adalah kick start for us untuk backpacking lagi di negara lain ,InsyaALLAH.

Our planning and our next dream is untuk menjalani ibadah Umrah bersama-sama keluarga dua pihak dan selepas itu akan buat backpacking negara Europe, InsyaALLAh nak cover sekali 10 negara.

Doakan family kami dilimpahi rezeki,

iaitu rezeki kesihatan
rezeki tenaga
rezeki financial
rezeki masa
dan rezeki dari segala pelusuk.

InsyaALLAH.

Next, Lisa akan cerita tentang budget dan tips bawa anak travel.

From my heart, from my experience.





6 comments:

  1. Puan.mcm mana nak book utk ke orchard tu?tq

    ReplyDelete
  2. As salam...

    TQ sharing... byk info yg membantu. BTW boleh tau berapa umur anak masa ni?

    ReplyDelete
  3. As salam...

    TQ sharing... byk info yg membantu. BTW boleh tau berapa umur anak masa ni?

    ReplyDelete
  4. salam..boleh sy dptkan jasa baik puan utk emel itnary ke perth..sbb ktorg pn akan kesana dgn sorg anak kecil hihi.tq ya.izatulazira@gmail.com

    ReplyDelete