Cara Naik Berat Badan dengan Produk Herbalife

Disebabkan ada yang bertanya boleh ke produk herbalife naikkan berat badan?

Mesti lah boleh. Dengan produk herbalife yang sama digunakan untuk turun berat badan , ia juga boleh digunakan untuk naikkan berat badan tapi dengan cara yang berbeza.

Macamana tu?

Meh biar coach Lisa terangkan.

Sebelum Lisa terangkan lebih lanjut, lisa nak beritahu bahawa ramai orang di luar sana salah anggap dengan cara untuk naikkan berat badan. Maka lahirlah mazhab iaitu, makan burger banyak2 supaya badan kau cepat naik. Ada juga yang makan sampai berpinggan pinggan dengan alasan nak naik berat.

Sebenarnya,dengan cara macam tu, kita mendedahkan tubuh kita untuk mendapat penyakit yang berbahaya. Sekarang ni, bukan sahaja orang yang obes mempunyai masalah kesihatan malah orang kurus juga ramai yang menghidapi masalah kesihatan disebabkan gaya hidup.

Makanya,jika kita nak naikkan berat badan perlu makan makanan yang berkhasiat serta bernutrisi. Dengan menggunakan produk herbalife, korang perlu makan shake herbalife selepas makan. Serta jangan lupa untuk mengambil teh guarana herbalife supaya anda lebih bertenaga.


Jika anda mahu: 

TURUN BERAT BADAN 5-30KG
NAIK BERAT BADAN 5-15KG
SARAPAN IDEAL DAN BERNUTRISI
MENINGKATKAN STAMINA SUKAN
MENCANTIKKAN KULIT
MENINGKATKAN TENAGA 
Apa yang anda dapat apabila memulakan program ini?


*Pelan pemakanan 
*Senaman dan home workout guideline
*Personal coach
*Tips-tips kesihatan dan fitness
*Tips mempercepatkan lagi untuk reach your health and fitness goal.
*Analisa lemak dan umur dalaman

Also looking for junior coach and earn extra income


0193749822
@coachlisa_fit24



No comments:

Post a Comment