Setahun Bersama Fareeq: EVERYDAY IS FIRST DAY FOR FAREEQ

Assalamualaikum w.b.t

EVERYDAY IS FIRST DAY FOR FAREEQ

I love this title 

Aku masih ingat lagi saat-saat melahirkan fareeq.
Tak sangka cepat betul masa berlalu.
Almost 1 year 3 months fareeq ada kat dunia ni.

I want to give the best for him.
Not only in terms of material but the most important things are my time and LOVE.
He grows so fast.

Now He can Run
He can talk
He can follow what i said to him. That's why
i always remind myself and my husband dat we should say and do positive thing.
He can give signal to us what he want
He can smile and laugh.
Dan paling membuatkan aku happy sebab 
He can hug me tightly

I want to become the best mom in the world even I know my mom is the best mom in the world

Alhamdulillah.



First time Fareeq tengok dunia. Pastu terus korek hidung. Aku tak pernah ajar dia dari perut tuk korek hidung, keluar2 terus pandai dah.



First time fareeq datang ke rumah nenek dan atuk Banting. Tidur lena.


First time Fareeq datang ke rumah atok dan opah Perak.


First time Fareeq dibotakkan oleh bangla dekat rumah tok. Siap free lagi. thank you baiya.


First time Fareeq pergi Spectacular Herbalife. Muzik kuat pun still boleh tidur.




First time Fareeq meniarap.


First time mama and papa bawa Fareeq pergi jalan selepas habis pantang. 


First time Fareeq pergi ke HQ herbalife.


First time Fareeq belajar pusing dalam stroller.


First time Fareeq duduk tempat tinggi. Ha nampak tak muka scary dia tuh.


First time, Fareeq tengok mama exercise. Sekali pandang macam muka shoulin je budak ni


First time, mama and fareeq drive sama without papa. Memang berdebar bila berdua je dengan budak ni. Sekali dia menangis, mau bergegar kereta.




First time Fareeq sambut aqiqah


First time Fareeq datang kelab mama. Pastu kena ikat. Heheh


First time Fareeq tonggek macam tu


First time Fareeq duduk


First time Fareeq nak belajar memanjat.

Subhanallah...... one of the biggest gift ALLAH give my husband and me.

Bersambung.........

Anda mahu Turun Berat Badan? Ingin mendapatkan ideal Breakfast?
Hubungi Lisa 0193749822


No comments:

Post a Comment