20:02

Setahun Bersama Fareeq: EVERYDAY IS FIRST DAY FOR FAREEQ

by , in
Assalamualaikum w.b.t

EVERYDAY IS FIRST DAY FOR FAREEQ

I love this title 

Aku masih ingat lagi saat-saat melahirkan fareeq.
Tak sangka cepat betul masa berlalu.
Almost 1 year 3 months fareeq ada kat dunia ni.

I want to give the best for him.
Not only in terms of material but the most important things are my time and LOVE.
He grows so fast.

Now He can Run
He can talk
He can follow what i said to him. That's why
i always remind myself and my husband dat we should say and do positive thing.
He can give signal to us what he want
He can smile and laugh.
Dan paling membuatkan aku happy sebab 
He can hug me tightly

I want to become the best mom in the world even I know my mom is the best mom in the world

Alhamdulillah.



First time Fareeq tengok dunia. Pastu terus korek hidung. Aku tak pernah ajar dia dari perut tuk korek hidung, keluar2 terus pandai dah.



First time fareeq datang ke rumah nenek dan atuk Banting. Tidur lena.


First time Fareeq datang ke rumah atok dan opah Perak.


First time Fareeq dibotakkan oleh bangla dekat rumah tok. Siap free lagi. thank you baiya.


First time Fareeq pergi Spectacular Herbalife. Muzik kuat pun still boleh tidur.




First time Fareeq meniarap.


First time mama and papa bawa Fareeq pergi jalan selepas habis pantang. 


First time Fareeq pergi ke HQ herbalife.


First time Fareeq belajar pusing dalam stroller.


First time Fareeq duduk tempat tinggi. Ha nampak tak muka scary dia tuh.


First time, Fareeq tengok mama exercise. Sekali pandang macam muka shoulin je budak ni


First time, mama and fareeq drive sama without papa. Memang berdebar bila berdua je dengan budak ni. Sekali dia menangis, mau bergegar kereta.




First time Fareeq sambut aqiqah


First time Fareeq datang kelab mama. Pastu kena ikat. Heheh


First time Fareeq tonggek macam tu


First time Fareeq duduk


First time Fareeq nak belajar memanjat.

Subhanallah...... one of the biggest gift ALLAH give my husband and me.

Bersambung.........

Anda mahu Turun Berat Badan? Ingin mendapatkan ideal Breakfast?
Hubungi Lisa 0193749822


16:04

Harga Herbalife 2016

by , in
Herbalife akan sentiasa update dengan semua coach herbalife di Malaysia untuk senarai baru harga herbalife, tambahan pula ada produk baru masuk maka price list akan di kemaskinikan.


Jika korang nak tahu lebih lanjut untuk pakej dan program herbalife boleh hubungi Lisa 01209232202 untuk maklumat lanjut. dan kepada yang sudah sedia ada jurulatih boleh refer terus kepada jurulatih anda.




15:34

Testimoni Herbalife Turun Berat Badan

by , in
Bulan Februari 2016, sudah masuk season 7 untuk pertandingan turun berat badan secara online. Berikut merupakan peserta yang berjaya turunkan berat badan secara sihat dan cergas.




















Banyak perubahan hidup sudah berubah, apabila mereka mengamalkan gaya hidup sihat. Mereka hany menggantikan sarapan pagi dan makan malam dengan shake herbalife serta beberapa tambahan produk herbalife.

Jika anda berminat untuk menyertai pertandingan turun berat badan secara online, boleh hubungi  Lisa 019-3749822 untuk mendapatkan coaching secara percuma.



20:40

Produk Herbalife : Fibre Herbalife Malaysia

by , in

Produk Herbalife baru yang masuk Malaysia pada bulan Januari 2016 yang lepas.

Mixed Fibres with Inulin ini sangat bagus untuk sistem pencernaan dalam badan kita.

Mengenyangkan perut kita lebih lama.

Paling best sebab kandungannya balance untuk soluble and insoluble.

ini adalah jadual kelebihan untuk kandungan soluble dan insoluble.

korang juga boleh lihat di sini untuk senarai produk herbalife yang lain