Aku Jadi Model

Assalamualaikum w.b.t

First time bawa fareeq pergi jalan-jalan sambil tu jogging kat tasik seksyen 7 Shah Alam. Tapi malangnya, sepanjang aku jalan2, fareeq tidur dalam stroller. Adeh!!!Baru ingat nak tunjuk kat dia keindahan saujana pagi kat sini.(Ayat tak boleh bla)...huhuh

Ha entry kali ni , title dia 'Aku jadi model'. Mana taknya, boleh dikatakan setiap hari kawan2 aku tanya pasal dorang nampak picture aku kat da satu Fan page ni. eheheh...dah  macam retis plak kan... Kalau aku jadi retis isk tak dapat nak bayangkan... entah2 setiap hari siti nurhaliza tanya aku apa khabar.... lisa surihani pulak asyik call je sebab nak tanya fareeq tengah buat apa... eh!!!merapu je ak ni.

Actually, ni kes aku tolong kawan je, sebab that time kak sha xjumpa kawan dia tengah pregnant dan produk yg dia buat pasal pregnant. Kebetulan dia tengok ak pregnant so jadilah aku ni model yg tak bertauliah.

Sekian sahaja.

Tapi best juga kan jadi model,almaklum kamera sana sini. Cahaya lampu memang terang benderang. Kulit aku yang xberapa nak cerah ni tiba-tiba boleh jadi putih. Meh aku belanja beberapa picture sikit.




















Ini sahaja pengalaman aku jadi model yg tak bertauliah. Kira tangkap muat je. Sebarang persoalan boleh direct msg/call aku...hehhehe... 

No comments:

Post a Comment