Hari ke 2

Assalamualaikum w.b.t



Hari ke 2

Pagi-shake

Resepi
2scoop shake choc
2scoop protin
200ml water
200ml soya milk corn
(If nak tambah ice cube lagi sedap sebab rasa mcm chatime punya je tapi kes aku versi ibu breastfeed,so aku berpantang tak minum ais selama setahun)

Lunch-nasi 2 senduk, lauk grilled chicken, tomyam

Tea time- aku makan choclate kisses(dun worry aku dah google berapa kalori...still in my calory limit)

Dinner- shake, resepi plain je

Hari ke 2 ni, aku ada spend dalam 10 to 15 minutes exercise, slowly dulu sebab aku pun baru lepas deliver baby so kena la jaga sikit

No comments:

Post a Comment