16:52

Raya, Me n Herbalife!!!!

by , in
Assalamualaikum w.b.t

Salam Syawal dan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir n Batin

Pejam celik dah pun 5 syawal dah. Tak sangka masa cepat betul berlalu.Bermaksud ni raya ak yg ke-24..wah gitu!!!so tak la nampak tua sangat kan..masih muda uolsss...tapi mungkinkah ni raya ak yang terakhir atas status bujang????persoalannya!!!!!buzzzz....okeh lupakan,saja nak buat havoc sikit...ala2 Melodi raya gitu!!!

Raya kali ni bermakna buat ak, sebab family makin berkembang dengan pesatnya,almaklum abah n mak dah pun ada 5 org anak dan 5 org cucu. Sama tapi tak serupakan. Masing-masing sudah mendirikan rumah tangga kecuali, hamba yg hina ini. Lagi best, ak bersyukur sgt2 sebab dapat bagi duit raya kat semua anak sedara ku nih, almaklum first time beb. So,agak teruja sikit sebenarnya. Pastu, sampul raya pula ditaja oleh Herbalife. Dan duit raya pun sepenuhnya,hasil titik peluh ak dlm Herbalife juga. Best kan!!!


Ha!!!Dah besarkan keluarga ak!!!yipppppeeeee

Ni la kali pertama ak beraya dengan Herbalife bermaksud, pagi2 lagi orang lain dah terkam rendang dan ketupat dan lomang yang ak pulak pi layan Aloe Vera, tea mix dan shake. Ha!!!amacam lain daripada yg lain kan... adik beradik ak tenguk senyum je...yang mak abah siap kata lagi "abah n mak nak juga aloe vera"...fuh!!!syok tau kalau kita ajak sekeluarga jadi sihat...akhirnya,berjaya juga mengherbalifekn mak ayah ak nih. tapi ayah ak terlebih kreatif,aloe vera campur dgn potongan tembikai. Layannn...sebab abah cakap sedap...before abah laung azan maghrib waktu bulan ramadhan mesti abah pekena aloe vera dulu...ehehe...comey je ayah ak ni!!!


Lepas pekena rendang n lomang, ni la fav ak!!!huhuhuh

Waktu bulan ramadhan,ak turun berat sampai 4 kilo dan body fat 3% turun. wah!!!teruja!!! Risau juga bila syawal menjelma takut2 naik mendadak. tapi betul la cakap orang yg dah makan herbalife bertahun2, dorang kata kalau kita konsisten je mkn herbalife insyaALLAH tak naik pun berat waktu syawal. third day syawal, ak timbang semua adik beradik termasuk mak abah...yg bestnya, berat ak masih maintain waktu bulan ramadhan...hua....seronok banget nih...walaupun malam raya ak pekena Dominos...ahahha..kantoi...dun worry tea mix n omega n tc formula kan ada!!!

Pengalaman yg menyeronokkan!!!!!


Bila jumpa kawan2 lama dan reunion,semua dh kecoh ak buat Herbalife. Glamour uolsss... ada juga yang tanya, 

"best ke buat Herbalife?"

ak jawab "Best"

Tak tahu nak explain lebih lanjut, sebab tu je yang ak feel. Nak tahu tahap best nya, kena rasai sendiri. then, u can feel what i've feel!!! wah cam titanic pulak, u jump i jump!!!


my bff since skolah menengah lagi!!! miss u a lot asiah!!!


kek lapis all the way frrom Sarawak!!!pilih je nak flavour ape!!


Pergi beraya pun, ak pakai button!!!stylo beb!!!


Konvoi raya 2013!!!ocemmmm


me n frenza!!!keep smiling!!!!


Dunia ini kita yang punya!!!!



Happy betul raya ak kali ni!!!

Anyway, di kesempatan ini ak nak hulur sepuluh jari tanda kemaafan kepada semua..kalau tersilap kata tersalah perbuatan harap dimaafkan. InsyaALLAh silaturrahim yg kita jalinkan akn hingga ke syurga!!amin...


SESIAPA YANG NAK TURUN ATAU NAIK BERAT BADAN ATAU MAHUKAN IMPROVE KESIHATAN DAN KULIT SERTA EXTRA INCOME SILA HUBUNGI SY 019-3749822. BOLEH WHASSAP,MSG DAN CALL. FB : KHALISAH HAZRINA